… och så är även maj på sluttampen!

Dagarna går, i en rasande fart, och jag tycker inte att jag gör mer än stiger upp, blinkar till och går och lägger mig igen. Fast egentligen gör jag väl en del annat emellan där, men det är så känslan är iaf!

Jag rehabar vidare med kardning och tovning, men nu är det endast två ggr kvar innan sommaruppehållet. Ska fundera lite på vad vi mer ska kunna hitta på för min ”dumma” tumme/handled.
Den högra, oopererade tummen är också djävlig nu + all annan värk i kroppen. Blä!

Ute på gården händer det grejer i alla fall! Det finns ju så mycket att göra och jag har världens bästa sambo/älskling/man/kääär som fixar och trixar åt oss. Jag försöker göra det jag kan, men i dagsläget är det inte så mycket. Men lite är i alla fall något!

Nu är Hage 1 inhägnat med 150 cm högt viltstängsel och än så länge är getterna på insidan 🙂

Det fattas en strömtråd upptill och en nedtill bara, men den kommer upp bara vädret blir bättre.

På getfronten så är det vår lilla överraskning Britta Surprise som växer så det knakar och hon blir den 4 juni två månader! Hon hade lite magsjuka/diarré härom dagen och två dagar senare även mamma Bärta, men jag tror det härrör från alltför mycket gott och grönt bete ?.

När husse lägger sig och vilar ute – ja då kommer Britta direkt!

Det bökas lite och ska hoppas lite, men oftast lägger hon sig ner och mår gott, goseget som hon är!

Annars så är det väl ”som vanligt”. Letar efter nytt jobb och försöker ta hand om mig själv för att må så bra som möjligt.
Jag har hunnit fylla 47 år (grattis till mig själv ??) och min far fyller 70 år idag (hipp hipp hurra för honom ??). Sedan har även Kia-the dog fyllt 8 år (hurra, hurra, hurraaa ??) och näst på tur är Otto-the cat som blir 9 år den 9 juni.

Det var allt för idag! Nu ska jag strax på Funktionärslicenskurs här.
Ha dä! ?

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.