I’m back!!!

Arbetssökande sjukskriven sjukpensionär – det är jag det! ?
Jag kämpar på och nu börjar jag äntligen kunna hantera ett tangentbord lite grann iaf. Därför har jag nu bytt ut min sjukskrivning på 100% mot en på 50% och alltså börjat söka ett nytt jobb på 50% istf det gamla som jag blev av med.

Det är inte lätt detta med att finna ett nytt jobb med tanke på de förutsättningar jag har kroppsligt, men skam den som ger sig! Vi ska nog finna något slags lösning på även detta angenäma lilla problem.

Tyvärr så är vänster hand inte bra ?… Handleden fungerar dåligt och går fortsatt inte att böja nämnvärt mycket trots lång rehab.
Detta är inget som ska bero på själva ingreppet som är gjort i tumbasen, men nästa vecka ska jag återigen till Ortopedkliniken i Karlstad för röntgen och dejt med ortopedläkaren.
Min arbetsterapeut har klämt, dragit och känt igenom handen/handleden och finner inget mjukdelsrelaterat, så möjligen kan det vara något med skelettet då. Vi får väl se!

Det är ju lite trist att det alltid ska krångla, särskilt som höger tumme är i ett skriande behov av en operation också. Kan snart inte ens hålla i en penna utan att det gör skitont.
Men men, that’s life liksom!

Nu ska jag ta mig en sväng ner till svärföräldrarna för att läsa tidningen och mäta hur lång nätverkskabel de behöver för att koppla in sin tv via fibern! En hårtvätt ska jag också få hjälp med. Det är sjukt tröttsamt att inte ens kunna tvätta sitt eget hår längre… *suckar*

Vi hörs snart igen – ska försöka skriva någotsånär regelbundet igen nu när jag börjar kunna nyttja datorn!

Ha dä’! ?

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Jobb, Krämporna. Bokmärk permalänken.