Test av sladdlös dammsugare från Electrolux

Jag är ju sedan många år tillbaka testpilot för Smartson och nu har jag haft turen att bli en av 46 utvalda (av totalt 7249 sökande) som under ett par veckors tid har fått testa en sladdlös dammsugare, Electrolux UltraPower EUP8GREEN!

Summa summarum så måste jag säga att jag är supernöjd med denna dammsugare!

Funkar finfint för att dammsuga av det dagliga ”böset”. Suger bra, laddningen räcker länge, den laddar sig snabbt, den har belysning i fronten av sugmunstycket och är väldigt lätt att använda. Perfekt för mig som har så ont i händer/handleder och kroppen i övrigt!

>>> Här kan ni se ett klipp på den ”in action”! <<<

Finns några små minus dock:

  1. Hade varit bra om själva handtaget varit lite gummerat för bättre grepp. Men det kanske bara är jag med mina händer som tappat greppstyrka p g a tumbasartrosen som tycker så.
  2. Meterlånga hårstrån och rullande borste i sugmunstycket = dålig kombo . Men, det är väldigt enkelt att ta loss nämnda borste och klippa bort det inrullade håret så det funkar ändå!

Jag rekommenderar den iaf varmt!

#smartson #ultrapowergreen #electroluxse

Det här inlägget postades i Smartson testpilot och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.