Periodare

Japp, det är jag det! Iaf när det gäller att blogga! 

Nu har det rasslat iväg nästan tre veckor igen då, men det händer ju inte sååå himla mycket i livet här ute i glesbygden så det gör kanske inte så mycket.
Det är liksom bara ”vila – jobba – äta – sköta djuren – sova” på repeat hela tiden.

Har iaf haft en lång och välförtjänt ledighet på hela 11 dagar! OMG så gött det var kan jag säga! 
Passade då på att ta en tur till Åland igen med svärföräldrarna och jag bara kopplade av för fulla muggar. Lallade runt på båten, fyndade i taxfreen, åt ett STORT och mycket gott julbord samt unnade mig en härlig spamassage inkluderande bubbelbad, jetstrålebad, bastu och relax.

Hade en hel 4-bäddshytt för mig själv och det var så gött så!

Mjukstartade efter ledigheten med 3 timmars arbete på plats på ridskolan igår  (och så jobbade jag ju såklart mina 4 timmar hemifrån på måndagen med) innan det var dags för ett litet kirurgiskt ingrepp av ett suspekt ärr på vänster överarm. Men i morgon är det dags att åka ner igen och göra ett fullt dagspass! Åker strax efter kl. 06:00 och är troligen inte hemma förrän framåt 19-tiden. Blir så långa dagar när man ska handla efter jobbet + att det alltid blir övertid då det är mycket som ska gås igenom osv.

Nu är det dusch och sedan tv-tittande på agendan!
Ha dä’! 

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Ute på skoj. Bokmärk permalänken.