Testpilot och Buzzador

Jag är ju sedan många år tillbaka testpilot för Smartson samt buzzar för Buzzador. Det är alltid lika roligt och intressant att få prova nya grejer/varor. Många gånger så kommer jag inte med/blir utvald, men jag ansöker så ofta som jag tycker att det finns något som är värt att testa.
Det är dock svårt att komma med när det är tusentals som ansöker – men plötsligt händer det ju! 

Just nu ska jag testa Kvibille Krämig Cheddar för Smartson och den var jag och hämtade ut nu i veckan.

Jag älskar ju cheddar ost och jag hade två varianter att välja mellan – mild eller lagrad. Jag valde mild för då kan ju goe mannen också kanske vilja äta av den . Alltför stark ost är han inte särskilt förtjust i.

Har inte bestämt mig ännu för hur jag ska testa den, men bara några skivor på frukostmackan eller några kuber som kvällssnacks tror jag blir en njutning. Kanske varma mackor också? Vi får väl se!

Som en av 1000 utvalda ska jag även testa L’atelier premium chokladkakor för Smartson, och ska hämta ut en sådan till veckan.

Finns tre olika varianter (mörk choklad med blåbär, mörk choklad med russin och mjölkchoklad med tranbär) och jag har inte riktigt bestämt mig ännu för vilken.

Får väl först och främst se om jag får tag i den i lilla Torsby! 

Sedan hade jag turen som en av 1000 att komma med som buzzador för Bepanthen salva också.

Bepanthen vårdar torr, narig och känslig hud, samtidigt som den skyddar och bygger upp huden.

Låter perfekt ut det för mina nariga armbågar! Kommer också att testas om utifall jag blir förkyld längre fram då den även rekommenderas till förkylningsnäsor och nariga läppar.

Kommer att få några extra små provtuber som jag delar ut till ett par stycken som vill testa denna salva. Hojta till om du vill ha en!

Det var allt för nu! Kommer fler inlägg inom kort för jag har ju en del nytt att skriva om, men tiden och framför allt orken har inte riktigt funnits. Får ta ett allvarligt ryck i kragen i helgen här!
Ha dä’! 

#smartson #älskadeost #latelier #bepanthen2017buzz #bepanthen #buzzador

Det här inlägget postades i Buzzador, Smartson testpilot. Bokmärk permalänken.