Man vet att det är höst…

… när snökäpparna kommit på plats längs vägarna.

Sedan så har ju såklart löven börjat gulna och ramla ner också . Det är lite kyligare i luften och mer ”krispigt” eller hur man nu ska säga.

Och så blir det ju mörkt så fort nu!  Det är mörkt på morgon när man ska till jobbet och redan strax efter kl 19 så skymmer det på snabbt nu. Snabbare och snabbare för varje dag. Uschamejjen vad drygt detta är!

Men sedan kan man ju såklart njuta av en hel drös tända ljus, dra fram mysiga pläden i soffan, krypa ner och bara försöka njuta av tillvaron. Men just för stunden har jag lite svårt att njuta av den.
Jag plågas av väldigt jobbiga smärtor i nedre delen av buken igen, och ingen medicin jag har hemma hjälper. Ska iaf få träffa min endoläkare igen den 2 oktober och höra vad han tycker o tänker om det.
Det är jobbigt som f*n och sömnen blir lidande mer än vanligt. Jag har en trötthet i kroppen som inte är av denna värld liksom!

Det kändes ju så bra första tiden efter operationen men sedan kom de här förbannade smärtorna smygande tillbaka igen och nu slår de till med full kraft varje dag.

Men då har jag ju iaf en anledning till till att krypa ner under den där filten i soffan! 
Ha dä’!

#fuckendo #endowarrior

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Endometrios, Krämporna och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.