Jamensedärja…

… då gick det sisådär två veckor då mellan noteringarna! Skämmes på mig! 

Jag fattar inte var all denna tid tar vägen! Den bara försvinner i tomma intet och så står man där och kliar sig i huvudet och funderar på var den här dagen försvann någonstans!

Ja jisses… 

Men det har väl sett ut ungefär som det brukar göra – jobbar, vilar, knaprar piller, försöker sköta hem och gård (men det ginge då rakt inte utan min älskade sambo ) och så har jag ju faktiskt lämnat gården för några dagar också!

I fredags steg jag på lilla propellersnurran mot Fjollträsk och en helg tillsammans med bästa väninnan och ”storasyrran” Dagens Eko! Det var dags att fira damens 50 år, eller just ja… 27 år enligt henne själv då.
Detta firades med baluns  på lördagen i föreningslokalen under hennes balkong och det blev en mycket lyckad fest. God mat och trevliga gäster!
Min present, förutom hennes önskade symaskinsbidrag, var att hjälpa henne att rodda upp denna fest. Så jag har både varit kökshäxa och städtant i helgen – vilket ju tyvärr medför ännu mer smärta, men vad gör man inte för bästa vännen sådär once-in-a-lifetime! 
Fast jag gjorde faktiskt en Askungen och försvann innan festen var slut.

Sent på eftermiddagen dagen efter när allt var undanstädat och klart så parkerade jag mig på hennes fina inglasade balkong och bara kopplade av.

Att bo centralt men ändå ha så fin natur tätt inpå är ju toppen! Ett riktigt fint och lummigt område, bara ett stenkast eller två från Täby C.

Och denna inglasade balkong blir ju ett extra litet rum där det går att sitta och må gott rätt långt in på hösten.

Åkte hem igen i måndags kväll och då var det en helt annan resa än ditresan. Blåste rätt bra och den där propellersnurran vickade och hoppade både hit och dit på färden hemåt.
Är väl tur iaf att jag inte är ett dugg flygrädd!

Det var sååå gött att komma hem till både gubbe och alla fyrbeningar! Saknade dem massor och visst stämmer det där med att ”borta är bra men hemma är bäst”.
Men sedan var det upp och hoppa kl 5 på tisdagen och så iväg till jobbet. Gjorde en full dag där och sedan iväg och handla lite innan jag reste hemåt igen.

Idag har jag jobbat igen måndagens timmar här hemma och sedan bara tagit det lugnt. I morgon är det jobb igen och då blir det full fart för att hinna med allt det jag skulle ha gjort i går då mycket tid istället gick till att leta kalender och försöka fixa kaffemaskinen till mina kaffesugna kollegor!

Men nu är det dags att kvälla getterna här innan det är dags för en stunds tv-tittande!
Ha dä’! 

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Ute på skoj. Bokmärk permalänken.