Stopp i propp, hemarbete och presentfunderingar

Sitter hemma och arbetar idag med den där LOK-redovisningen som ska in två ggr per år för ridskolans räkning. Det är stoppdatum 25 augusti och 25 februari varje år och då ska alla lektioner och aktiviteter vi gjort med barnen/ungdomarna mellan 7-25 år redovisas och så får ridskolan en slant av både stat och kommun för detta.
Tanken är ju att närvaron ska matas in allt eftersom aktiviteterna varit, men av olika knepiga skäl så blir det ALDRIG så! ? Så därför brukar jag få ägna en veckas arbetstid, minst, varje gång på att sitta och ”blåmata” in uppgifterna strax innan inlämning.

Men det var tur i oturen att jag var hemmavid idag för natten som gick var H E M S K! Vaknade med värsta smärtorna i nedre buk i natt samt ett fruktansvärt illamående och förstod att nu är det stopp i propp. Satt på dass i ungefär en timma innan det lossnade lite grann. Lade mig och vilade på soffan en stund och sedan blev det en timma till på toaringen.

Ont i röven deluxe av allt sittande där kan jag meddela! ?

Så jag är seg och har extra ont idag, mår illa och tarmarna är inte helt okej, men ikväll åker Forlax-pulvret fram igen för såhär får det bara inte bli mer.

Aj, aj, aj!

Känns lite grann så som på bilden här bredvid… ?

Medans jag knappar på datorn här så sitter jag och funderar på vad jag ska ge goe mannen på hans födelsedag nästa vecka. Han fyller ju bara ”vanligt” men en vill ju ge något riktigt som han vill ha.
Som vanligt så har han inte skrivit någon önskelista och frågar jag så får jag som alltid dåligt med svar, så jag får väl klura vidare på det!

Nu är lunchen snart slut här så jag får tuffa vidare med LOK’en!
Ha dä’! ?

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Jobb. Bokmärk permalänken.