Augusti är här, bortskämda husdjur och tandflisor

Jupps, då har det blivit augusti då. Höstmånad tycker många, men nej nej – än är det INTE höst. Augusti kan ju vara väldigt varm och fin (även om dagens väder är raka motsatsen då med fint pissregn varvat med små solglimtar som iofs är väldigt varma när de väl kommer) och först en bit in i september antar jag ”höstmooood” .

Jobbstarten mån-tis var som vanligt – lite sådär mosigt kaotiskt  med virrvarr deluxe *S*. Det tar alltid några dagar innan man är varm i kläderna igen och får ordning på både sig själv och arbetsuppgifterna. Och vi var likadana allesammans igår kan jag säga!

Idag när det småregnar så innebär det att det kommer in blöta katter här i Lellstuga. Otto-the cat kom in förut här alldeles genomblöt och jamade bedrövat och då kommer ju matte genast springande med en mjuk och torr handduk som han blir insvept i . Tjorven har börjat se och lära hon också, men är inte lika krävande ännu då.
Nu sover de båda två sin skönhetssömn efter att ha varit ute hela natten.

Och ja – alla våra djur är otroligt bortskämda! Men så är det bara! *ler* De ska ha det minst lika bra som oss tvåbeningar!

På bilden här bredvid är det Kia som väntar på husse som kommer strax.

Igår när jag åkte hem från jobbet så fick jag helt plötsligt en hård bit i munnen och insåg rätt så på en gång att det var en flisa av en tand. Kollade lite närmare när jag kom hem och japp – det har gått en flis ur en av mina visdomtänder i underkäken. På baksidan av den ena har det gått en bit ur den. Läskigt! 
Men det känns inget, och det är inte vasst så det får vara tills det händer något mer.

Nu ska jag ta och göra mig redo här för en liten roadtrip till grannlandet. Måste åka och handla lite norskbröd och annat smått och gott. Finns nästan inget godare bröd än norsklimp’ så det är tur en bor nära grannlandet i väster!

Ha dä’! 

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Djuren, Jobb. Bokmärk permalänken.