Vintertiden är här

I helgen som gick så ställde vi om klockan till vintertid, och i skrivande stund så småsnöar det och är någon minusgrad ute så ja – vintertiden är här på alla sätt och vis! ☃

Här hemma går tiden sin gilla gång. Jag jobbar ju som vanligt igen på mina 50% sedan drygt en månad tillbaka och det går väl. Jag har väldigt ont – framför allt i buken men även i höfter/knän/händer/ländrygg. Men jag kämpar på och biter ihop! Det är faktiskt roligt att jobba, även fastän jag är spyfärdig av smärta när jag åker hem. Och jag känner att jag måste nu när det är som det är med allting på jobbet. Det är en tuff tid vi haft senaste året och än är vi långt ifrån ”i mål”. Det kommer nog att ta ett par år innan vi når dit och jag vill göra vad jag kan för att hjälpa till på vägen dit.

Håller iaf på att trappa upp en medicin mot nervsmärta nu här. Det är Gabapentin som testas den här gången, och njaaaa – den hjälper inte nämnvärt ännu då ?. Nu är jag strax uppe på näst högsta dosen som är 900 mg 3 ggr dagligen. Får testa ett par veckor med den och se vad som händer. Annars blir det maxdos – 1200 mg 3 ggr dagligen.
Vet inte om jag ska ner till Akademiska i Uppsala igen, eller om jag bara behöver komma iväg till Karlstad. De har haft flera möten om mig nu i Karlstad och jag ska avvakta besked ifrån Endomottagningen där inom ett par veckor.
Både de och jag har tröttnat lite på Akademiska då de har lite knepiga slutsatser och jag blir bara sämre och får mer ont fastän de där nere hävdar att det inte finns någon endo som ska ”störa” längre… Detta trots att MRT-bilderna visar något annat enligt Karlstad.

Ja, ja – den som lever får se!

Älskling och Kia sept 2016Våra getter Billy och Bobby mår gott iaf och har börjat sätta en riktigt go vinterragg nu. Ska ta fram kameran och ta lite bilder på dem och lite annat i helgen.
Hund och katt mår också bra. Otto-the cat ligger uppe i min säng och snarkar efter en natt utomhus och Kia-the dog ligger i hallen och väntar på att husse ska komma hem från arbetsträningen.

Bjussar på en gammal bild från september på Mannen i mitt liv ?

Nu ska jag äta en tallrik gröt här och sedan ut till getterna en sväng och se vad de hittar på!
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Endometrios, Krämporna, Väder. Bokmärk permalänken.