Vilar mig ”i form”

Hmmm, tänk om det vore så lätt ändå att komma i form ;).

Nej med dagens rubrik så menar jag att jag vilar mig i form idag för att orka med morgondagens första arbetsdag sedan 5 månader tillbaka. Har ju gått 100% sjukskriven sedan november -15, men jag kom överens med både sjukskrivande läkare och min handläggare på FK att jag skulle testa att gå ner till 75% sjukskrivning från och med april – så ja, nu är det april! Jag är inte ett dugg bättre, snarare ännu lite sämre, men jag testar iaf. Är ju samtidigt dödsless på att bara vara hemma också.

Detta innebär att jag nu då ska arbeta 5 timmar i veckan (eftersom min ordinarie arbetstid är 20 timmar i veckan) och dessa timmar gör jag på en och samma dag. Att jobba färre timmar och fler dagar är ingen idé – jag orkar inte sitta och åka fram och tillbaka flera dagar i veckan eftersom jag får så jäkla ont av skakningarna i bilen.
överhopad av arbete

Sedan hinner man inte med så mycket på jobbet om man ska jobba kortare tid. Det ser ut ungefär som på bilden här bredvid – finns huuuur mycket som helst att göra efter så lång frånvaro.
Nä’ då är det allt bättre att jobba på 5 timmar och sedan åka hem och ”dö av” ett par dagar innan man laddar för nästa arbetspass veckan därpå.

Gruvar mig nog så mycket för hur ont jag ska ha efter 90 mils resa tur och retur till Uppsala nästa vecka… =/

Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Jobb. Bokmärk permalänken.