Bra besked

Brev från Hille Block om strumanHäromdagen fick jag brev från läkaren på Öron-Näsa-Hals med ett positivt besked angående min vänstra sköldkörtel som de opererade bort. Det var endast ofarlig knölstruma! 😀

Pfjuuuuh… nu kan man andas ut för stunden där iaf.

De var lite oroliga för att det skulle kunna vara en dålig tumör eftersom den växt så fort, var så stor och såg lite ”konstig” ut – men som läkaren skriver så visade undersökningen glädjande nog på motsatsen.
Nu är det 11 månader till nästa återbesök och jag hoppas den kvarvarande högra sköldkörteln håller sig i skinnet tills dess!

Någonting annat som är bra och väldigt positivt är att min älskade sambo har börjat att arbetsträna lite smått! 😀
Nu gäller det att skynda långsamt och inte pressa för mycket så att det blir stora bakslag, men han har gott stöd från både FK och AF i detta. Gör nog mycket att han valt en arbetsplats där han tror sig vilja och kunna arbeta på riktigt igen någon gång i framtiden , och det är långt från verkstadsgolvet!

Själv så har jag valt att prova och sänka min sjukskrivning till 75% fr o m idag, så på tisdag börjar jag jobba igen. Det blir inte så mycket, bara 5 timmar per vecka men jag måste ju testa iaf. Tyvärr så har jag väldigt ont varenda dag 24 timmar om dygnet, och får mycket mer ont av att vara uppe längre stunder – men vi provar får vi se!

Det som inte dödar, det härdar sägs det ju ;). Jag måste vara hård som flinta eller nåt nu ju efter alla dessa år…
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Krämporna. Bokmärk permalänken.