Jo jag försökte iaf…

Vi har en hund här hemma som har börjat fälla sin vinterpäls och det virvlar svarta tussar runt fötterna för jämnan. Även kissemissen lämnar några strån av sin vinterpäls redan, men det är en fis i världsrymden jämfört med Kias tussar!
Tänkte att jag nu skulle vara lite snäll/duktig/hurtig/dramittstråtillstacken och jaga undan dem med snabeldraken eftersom käre sambon är på viktigt framtidsmöte med FK och AF nu på förmiddagen.
Han är så snäll och fixar så mycket här hemma nu när jag har så ont och inte mår bra, men någonting vill jag ju också bidra med ibland i hushållssysslorna. En måste ju testa iaf och se hur det går/känns.

Och jodå, det gick väl bra medans jag höll på och det är ”tussfritt” någon timma iaf – men nu får jag såklart lida för det resten av dagen… :/
Får såna otroliga buksmärtor av att bocka mig upp och ner när man ska dammsuga under möbler och ändå är jag försiktig och tar det så lugnt o fint som jag kan. Ingen medicin jag tar nu hjälper mot dessa akuta smärtorna så det är bara att bita ihop och härda ut.

Så är det när man ska försöka hjälpa till lite grann här hemma nu för tiden *suckar*. Blir liggläge igen här nu då.
SKITKROPP och JÄVLA ENDOMETRIOS!!!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Endometrios. Bokmärk permalänken.