Once in a lifetime…

… är det nog man får chansen att äta middag och umgås med Maria Montazami och hennes vackra dotter Sara =D. Det är nästan så jag fortfarande måste nypa mig i armen för att förstå att jag verkligen har fått vara med om detta!

2015-05-18 15.19.47 HotellentrénJag och bästa sôstra mi har haft två härliga dagar i Stockholm med fint boende, betald resa och en helt underbar kväll ute på Hasselbacken.
Vi kom till hotellet redan vid 10-tiden men vi hade tur (igen) och fick vårt hotellrum direkt så att vi kunde lämna väskorna och andas lite innan vi begav oss ut på stora staden en sväng.

Intog en snabb lunch på ett lokalt kinahak – men det var ingen höjdare… =/. På väg tillbaka från stan till hotellet så gjorde vi ett stopp på ett lokalt litet fik som hette Chokladbollen och där blev det just en… supergod chokladboll.

2015-05-18 17.40.30 Lusthuset på HasselbackenEfter tvagning, putsning och ombyte så kvittrade bästa sôstra när vi satt nere i lobbyn och väntade att nu var hon nervös och hade fjärilar i magen. Jag kände inget sånt alls faktiskt. Maria är ju inte mer än en vanlig människa – även fastän hon är Hollywoodfru.

En förbeställd taxi tog oss och de övriga vinnarna med sällskap ut till Hasselbacken och där mötte Fyrklöverns representanter upp och hälsade oss välkomna. Vi fick veta att vi skulle sitta ute i Lusthuset som är beläget på nedsidan av restaurangen och gick dit för att se hur det såg ut.

 

Oh My God så vackert det var!!! Alla stod vi nog med hakorna ner till knäna och bara gapade när vi kikade in på den underbart vackra dukningen med Marias porslin ”Moments by Maria Montazami”.Collage servisen innan middagenEn kort stund senare anlände Maria och Sara. Alla hälsade på alla och därefter var det dags för champagne och goda snittar i solskenet utanför Lusthuset. En fotograf cirklade runt oss och tog bilder från alla vinklar och vrår.
När champagnen var urdrucken så var det dags att ta plats vid bordet och påbörja middagen. Allt var jättetrevligt – underbart god mat, gott vin, mycket prat och skratt och alla hade vi hur trevligt som helst.

Collage matenFörrätt – en Toast Skagen som var gudomligt god

Varmrätt – jag och syster hade valt grillad regnbågsfilé som serverades med vårens primörer, rom och smörslungad färskpotatis

Efterrätt – en citronmarängpaj till syster och övriga medans jag fick blandade bär, frukter och maränger med hallonsås

De fyra timmarna gick otroligt snabbt och jag har bara gott att säga om Maria. Hon är precis lika härlig som på tv, en helt fantastisk människa på alla sätt och vis!

Great Moments become Memories for life!Collage Maria, Sara och vi

Lite extra kul är att Maria valde en bild där jag är med att lägga in i sin egen blogg! Hon tog ju en del bilder med sin egen kamera, och Fyrklövern fotade åt henne med den och där hamnade alltså lilla jag när hon skrev sitt inlägg! 😀

Tänk vilken tur att jag tipsade sôstra mi om tävlingen hos Fyrklövern och att hon totade ihop en så bra motivering så att vi faktiskt vann detta!!! Det är verkligen ett minne för livet och nej, det är inte alla förunnat att besöka damrummet tillsammans med Maria Montazami – men det har jag och syster gjort! 😉

 

 

Det här inlägget postades i Ute på skoj och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Once in a lifetime…

Kommentarer inaktiverade.