Onsdag, ont & resa bokad

Onsdag idag vilket innebär ledig dag för min del. Har bara tagit det lugnt, och det behövs med tanke på hur ont jag har i magen idag… Jäkla endometrioshelvete! =(
Men när jag pratade med sköterskan i måndags så fick jag höra att de precis startat upp ett endometriosteam på CSK i Karlstad nu och hon skulle försöka få en tid till mig där så snart som möjligt. Jag måste få diskutera smärtlindringen bl a för detta är inte kul.

2015-05-04 20.07.06Har bokat flygresa tur och retur Stockholm nu iaf och beställt en klänning som jag ska ha när jag och min syster (och 2 till lyckliga vinnare med sällskap) ska äta middag med Maria Montazami den 18 maj =D .
Det ska bli spännande och det kommer förmodligen att bli ett minne för livet! Det jag är minst bekväm med är fotograferandet som kommer att ske… men, men bara att le och se söt ut *S*.

Var väl tur ändå att jag tipsade syrran om tävlingen, men hade ju verkligen inte en tanke på att vi/hon skulle vinna 😉

Nu ska jag inta soffläge här och fortsätta ta det lugnt!
Over & out från Lellstuga

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Onsdag, ont & resa bokad

Kommentarer inaktiverade.