Naglar, kläder & väder

Naglar 2015-04-24 efter två veckorFör två veckor sedan så gjorde jag ju geleförstärkning på mina problemnaglar. Hade inga större förväntningar om att den skulle sitta kvar då vare sig lack eller tidigare förstärkningar suttit mer än någon/några få dagar. Men, det sitter ju riktigt bra! =)

Jag är positivt överraskad och väldigt glad och supernöjd över att det sitter, för visst är det gött att få vara lite fin om naglarna ibland också! Men då jag har naglar som växer med rekordfart så fick det akut bli en tid för en makeover nu på måndag igen *S*.2015-04-10 17.06.21 första förstärkningen

På bilden ovan ser naglarna nästan beige ut, men de är fortfarande lila som när de gjordes. De kanske har bleknat något men det är mobilkameran i kvällsljus som gjort dem lite mer åt det beige hållet =).

De kläder jag beställde har också kommit, och det var både bu och bä där. Postorder är ju ungefär som en budget – alltså en kvalificerad gissning 😉

De luftiga byxorna gick i retur direkt för de var jätteknepiga i modellen (eller så är det jag som är konstig i formerna). I midjan var de så stora att de ramlade av mig och från knäna och nedåt så smet de åt värre än korvskinn. Synd, för viskostyget hade varit underbart att ha i sommar när det är varmt.
Men linnena i svart o rosa var perfekta. Bluslinnena i svart och svart/vitt var stora som tält så de gick också i retur och byttes ner två storlekar. Fick de nya igår och de var perfekta! Den rosa linneblusen är superskön när det är varmt ute. Vi hade ju härligt väder några dagar här och den med ett linne under var perfekt då!

Vädret ja… efter en tid med härligt varmt väder (uppåt +20 och strålande solsken) så är det idag strilande regn och +7 grader. Visst behövs det regn också men måste det vara så jäkla kallt??? Det knirrar i mina leder idag kan jag säga…

Over & out från Lellstuga

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.