Ska det funka?

Duschad, bänkad i soffan framför tv’n och någotsånär redo för att i morgon återgå till jobbet efter 3 månaders sjukskrivning.

Det ska bli intressant att se hur det går. Jag hoppas att det ska gå bra och fungera hyffsat iaf. Är fortfarande väldigt trött, blir fort sliten i både kropp och huvud och det gör ont att gå, stå, sitta och ligga.

Jag har tyvärr alltmer börjat få tillbaka de välbekanta dagliga smärtorna i magen… men inte i samma höga intensitet som innan op. Det var detta läkarna förvarnade mig om, men hade ett litet hopp om att jag kanske skulle slippa.

Nu jobbar jag tisdag och torsdag och sedan får jag utvärdera och ta kontakt med läkaren. Någon typ av smärtlindring är önskvärd från min sida, något mellanting mellan Alvedon 665 och Oxynorm/Oxycontin så att jag inte blir alltför påverkad eller för lite smärtlindrad. Vore gött om det även tog ner smärtorna i höfterna, ländryggen och händerna där artrosen härjar…

Vi får väl se vad jag kan tjata till mig. Tyvärr så är det ju ofta så nu. Man får gnöla om man ska få något överhuvudtaget som lindrar.

Snart dags för sängen här – väckaren ringer kl 5 i morrn bitti!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Jobb. Bokmärk permalänken.