Glad Påsk

Från vykort.comJupps, jag är lite sen av mig och hälsar inte Glad Påsk förrän på påskdagen i år 😀 men det går väl lika bra det. Är väl ett tecken om något på att jag tar dagen som den kommer och släpper en hel del av alla måsten!

Sedan är det ju så att vi inte direkt firar påsk heller. Inget pynt här hemma alls, men vi har pyntat Johns grav istället med lite fjädrar, påskliljor och en betongfjäril.

Vi har tagit det lugnt hela helgen. Långfredag var vi till Värdshuset Tvällen och åt påskbuffé och det var otroligt gott! Björnkorv, rökt älginnanlår, rapphöna, laxmousse, inkokt lax och många fler goda rätter + ett tårtbord med tre olika sorters underbart goda tårtor. Ujujuj… jag var så mätt så jag nästan var spyfärdig när vi rullade hemåt igen.

2015-04-05 10.55.09Påskafton var vi bara hemmavid och idag på påskdagen bjuder svärföräldrarna på påskmiddag.

Jag bidrar med en påsktårta, dock med somrigt stuk då det fanns billiga och goda jordgubbar. Fylld med mjölkchokladmousse och glasskräm, laktosfri grädde ovanpå och så gubbar då!

Ska bli spännande att se vad den smakar 🙂

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.