Snart är det påsk…

… och nu är det sista veckan på min sjukskrivning efter den stora operationen. Tisdag 7 april börjar jag att jobba igen och hoppas att det ska fungera. Annars får jag väl kanske ta en halv sjukskrivning om det inte är riktigt hanterbart. Men testa måste jag ju innan jag kan säga bu eller bä.
Jag har ont i magen nu också, men troligen är det den smärta jag kommer att måsta leva med – kanske mer eller kanske mindre. Känns okej på morgon-fm och sedan blir jag sämre och sämre ju längre dagen går… När jag ska gå och lägga mig så har jag jätteont i magen och får ta en stark korttidsverkande smärtstillande tablett för att få sova någonting. Men det är det enda jättestarka smärtstillande jag tar numera! 🙂

Tyvärr så verkar det vara lite småturbulent på jobbet nu och det är väl inte det ultimata att komma tillbaka till. Jag vill inte ha en massa stress, töl och krångel för det tror jag att jag i nuläget har lite svårt att orka med… =/.

Influensan som jag drog på mig har iaf ebbat ut, men jag är fortfarande trött. Tröttheten av operationen finns ju också kvar så jag är ”dubbeltrött”. Älskling dras fortfarande med sviterna av flunsan också för jag råkade ju såklart dela med mig av influensabacilluskerna 😉

Ett par stora bakslag i vädret har vi haft också sedan sist. Snön har vräkt ner ett par omgångar och det gillas ju inte, men nu hoppas jag det inte bli mer av den varan iaf! Är faktiskt lite lagom trött på snön nu och vill att det ska bli riktig vår.
Ska be om att få någon smärtlindring för artrosen också så att jag kan komma ut och börja promenera lite mer. Märkte ju när jag smärtlindrade mig efter op att jag inte kände av höfter och ländrygg på samma vis och var mer ledrörlig då än jag är nu när jag slutat med det smärtstillande (ja förutom nattdosen då).

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Endometrios, Krämporna. Bokmärk permalänken.