Update från sjukhussängen

Idag är det fredag och 4 dygn sedan min operation. Det går väl sakta men säkert åt rätt håll. Det gör ONT, men det är ju inte så konstigt med tanke på omfattningen av ingreppet.

Igår morse lossnade morfinpumpsslangen från ryggen och då blev det smärtan from hell x 1 miljon ungefär. Men nu har vi hittat annan lämplig smärtlindring bestående av en härlig blandning av smärtstillande piller.

Idag har jag haft besök av läkare och sköterska från Smärtkliniken och vi har gått igenom mina smärtor, min nuvarande o kommande medicinering och de gör även en utsättningsplan inför nedtrappningen.

Även sjukgymnasten har varit här idag och gett mig övningar och råd för att få igång magen. Det vill liksom inte bli något ”nummer två” trots att jag äter för fullt och nu börjar jag känna mig proppad och ha svårt att äta… Får väl se om det blir någon fart på den snart.

Ser iaf ut som att även hela helgen tillbringas här på sjukhuset. Trist som bara den när man är helt själv =( men man får försöka gilla läget, uthärda och blunda när alla andra får besök.

Over and out från sjuksäng 18:1

 

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Endometrios. Bokmärk permalänken.