God fortsättning

Ja det har blivit ett helt nytt år – 2015. Sedan om man säger tjugohundrafemton eller tvåtusenfemton spelar väl mindre roll.

Nyårsafton var lugn och stilla här hemma. Gjorde en lite festligare middag och kollade på tv, men trötta som vi var så lade vi oss för att sova innan tolvslaget. Här är det inga festprissar och nattugglor! *S*

Nyårsdagens morgon vaknade vi till regn och plusgrader och det var väl mindre kul då. Vi har fortfarande lite snö kvar men allt det vackra vita och gnistrande i träden är borta. Halt som f-n är det också nu igen…
Får verkligen hoppas vintern kommer tillbaka snart igen för såhär klent med snö får mig att må riktigt dåligt.

Idag har jag hittills hunnit med frukost, diskning, eldning, hämtning av ved, matning av fåglar och rådjur, promenad med Kia & Otto och dammsugning. Tror jag tar ”ledigt” resten av dagen för nu mår kroppen och hela jag verkligen skit… =(

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.