Första advent, snö och många tankar

Första advent i MetbäckenIdag är det som ni alla redan vet första advent och första ljuset är tänt i staken. Mös till det för mig själv i morse med tända ljus lite här och där (sambon ♥ och vovven tog sovmorgon).

Just kontot för ljus och värmeljus är högt den här mörka årstiden *S*.

Första riktiga snön nov 2014Lite snö har vi fått också senaste dagarna. Inte mycket alls men det är iaf ett tunt vitt lager på marken och det gör det hela lite ljusare och finare. Önskar verkligen att det kunde komma lite mer snö, men ska man tro alla signaler i naturen och andra prognoser så ska det ju bli ”riktig” vinter efter nyår. En får väl se vad som händer…

Annars så är det många tankar idag, som vanligt får jag väl lov att säga, men extra mycket eftersom det idag är 1 månad kvar till Johns 2-årsdag…
I morgon går vi in i månaden december igen, en månad som jag numera formligen avskyr efter allt det vi gått igenom. Den enda lilla glädjepunkten i december är sambons och min årsdag den 29 december – men även den skuggas av det faktum att vi dagen efter ska fira Johns födelsedag…

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Dagligt klotter, Sorg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Första advent, snö och många tankar

Kommentarer inaktiverade.