Aj, aj och AJ

Nu är det inte kul alls… Jag lever ju med ständig smärta på olika ställen i kroppen p g a mina knäskador, fibromyalgi, artros och endometrios, men nu är det ett sånt där riktigt smärtskov igen =/.

Magen är nästan värst för det verkar vara ett REJÄLT endometrios-skov som härjar nu. Det skär som knivar i mig. Har skickat in en allmän vårdbegäran till kliniken för att förhoppningsvis få en check-up på hur det ser ut. Om inte annat så måste jag få något slags smärtstillande som jag kan ta tillfälligt när det är som värst. Även fibron spökar rejält och likaså artrosen – troligen extra mycket p g a att jag är stressad över min nuvarande arbetssituation med LOK-ansökan som ska vara inne senast den 25:e. Bara den är klar och godkänd så brukar jag rasa ihop någon vecka eller två och sedan blir jag bättre igen!

Har annars tänkt försöka låta bli att hamna tillbaka i pillerträsket som jag lämnade för drygt två år sedan i och med att vi påbörjade IVF’erna. Det GÅR att vara utan, men visst är det plågsamt och kämpigt många ggr.
Nu ska jag krypa ner i soffan igen och låta bli att tänka på LOK för idag! Fortsätter i morgon bitti igen!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Krämporna. Bokmärk permalänken.

1 svar på Aj, aj och AJ

Kommentarer inaktiverade.