De tre S-en – sommar, sol, semester

Flygfä på blommaSemestern fortgår sakta men säkert, sommaren likaså och solen den bara skiner och värmen vill inte ge sig.

Det har kommit några småskvättar då och då, men inget som varat någon längre stund – bara såpass att det blivit lite fukt på marken.

Igår var det Motorbanans Dag här hemma och vi var med på ett hörn och visade upp bilarna. Jag fotograferade för ÖMFF och trodde jag skulle smälta där ute på banan när jag gick runt och fotade… vet inte hur många liter vatten jag drack på de där timmarna, men det var en hel del!RC-bilen Motorbanan dag 2014

Idag har det varit 29 grader i skuggan igen, och jag har faktiskt tillbringat större delen av dagen inomhus. Fick liksom nog av solen igår *S* och så behövde jag tömma kameran och redigera ett par hundra foton från gårdagen och lägga upp dem.

Får se om vi ska hitta på något lättsamt ikväll – kanske åka och fiska lite och/eller ta ett litet dopp. Vi får väl se!

Det här inlägget postades i Bakom kameran, Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.