Semester och hett som i…

Igår gick även jag på semester! 
Har inga som helst planer för de här veckorna, men visst hade det varit kul att hitta på något litet iaf. Vet dock inte vad det skulle kunna vara eftersom mannen i mitt liv är helt sjukskriven hela semesterperioden… Trist, men bara att gilla läget liksom!

Värmebölja har vi fått iaf! Tempen håller sig på en sisådär +27 till +29 varje dag här och nätterna är inte så värst kalla de heller. När nattempen ute inte sjunker mer än som lägst till en +16 så blir det väldigt varmt inomhus också. På kvällarna när man ska krypa i säng så är det minst 27 grader i sovrummet… =/
2014-07-08 16.55.46 Åska på ingång_2Igår hade vi tre omgångar med åska här och det var första riktiga åskan för 2014. Får verkligen hoppas att det blir mer av den varan! =D

Får väl se om vi får något ytterligare värmeåskväder idag här! Klockan är bara 11 och det är +27 i skuggan så vem vet – det KAN bli något under sena eftermiddagen! När jag klev upp strax efter kl 6 i morse så var det redan då +19…

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Väder. Bokmärk permalänken.