Ojsan, vad tiden går fort!

Dagarna bara rusar fram i expressfart här och snart har hela maj gått också. Dags att dra i nödbromsen tror jag…

Här har både jag och vovven hunnit med att fylla år iaf.
Min födelsedag var väldigt stillsam och var väl inte sååå mycket att fira egentligen. Men jag fick iaf en stor och fin, specialbeställd laktosfri Budapestrulle av mina arbetskamrater som vi smaskade på tillsammans med några godsaker jag hade bakat och tagit med mig dit. Fick även pengar av svärföräldrarna, en roman av far, lotter av mor, en bok med mat o recept för oss med endometrios av svägerskan m familj och ett kort & några blommor av älsklingen.

Kias födelsedag firades ”on the road” då vi den dagen, 16 maj, åkte ner till Nyköping för älsklings rallycrossdebut i Svealandscupen i lördags. Hon fick ett nytt tuggben i present och verkade vara nöjd med det!

Rallycrossdebuten gick bra förresten! Det blev en 20:e plats av 30 deltagare och det är han nöjd med! Bilen gick kanon och hade det inte varit för lite små förarmissar så hade han säkert kunnat komma på en ännu bättre placering – men övning ger färdighet och på lördag är det dags igen, denna gång på hemmaplan uppe i Höljes då han gör ett gästspel i Götalandscupen i rallycross.

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.