Vinter-OS i Sotji 2014

OS Sotji 2014Nu är det bara några timmars avslutningsceremoni kvar och sedan är vinter-OS slut för denna gång.

Ett OS där jag har tittat lite då och då, främst på skidåkningen men även på en del annat när möjlighet funnits.

I skrivande stund så är det såååå många som är besvikna på Sveriges silver i ishockeyfinalen – men som den obotliga optimist jag ändå är så tycker jag det är skitbra att faktiskt ha tagit silver!!! Visst, det var som om de hade klister eller sandpapper under skridskoskenorna idag och hjärnorna på annat håll men va fanken – ett silver är ju det samma som att vara näst bäst! Och det är bra mycket bättre än att vara trea eller kanske t o m oplacerad och utslagen redan ifrån början.

Medaljer Sotji 2014Men allra bäst är ändå alla våra längdskidåkare som har gjort ett FANTASTISKT OS!!! Av totalt 15 st OS-medaljer så stod längdåkarna för elva (11) av dem!!!

2 guld5 silver4 brons

Jag lyfter på hatten, vajar glatt med den svenska fanan och brister ut i
♫ ♪ ♫ … Jag vill leva, jag vill dö. I Sverige! ♪ ♫ ♪

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Läste & såg och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.