Ny spis, nysnö och ny telefon

I måndags kom den så äntligen! Den nya spisen som jag så enträget tjatat efter i snart ett års tid ;). Vi har lagat mat på den och den funkar finfint! Lite annorlunda steg på vreden, men det lär man sig väl snart vad som är lämpligt för småputtring och olika steg av kokande o stekande.
Nästa provmoment blir att baka något i ugnen, men det får bli till helgen eftersom det är kak- & bullförbud på vardagarna här hemma i och med älsklings 90-dagars träningsschema. Ska iaf rengöra ugnen ordentligt idag här efter att ha ”bränt ur” den enligt anvisningarna de skickade med. Ugnen har väldigt många fler tillagningsfunktioner än den gamla ”stenåldersspisen” – närmare bestämt hela 10 olika – så det finns mycket att utforska. Och jag lär säkert misslyckas någon gång också innan man lärt sig att hantera alla. *S*

Snö har vi fått också – mycket vitt fluff! Hade inget att mäta med när jag var ut förut en sväng, men det är nog en 2,5-3 dm och det snöar ännu här :D! Det är inte jättekallt heller idag (jämfört med i måndags när det var -22), en sisådär -7 grader så det är alldeles sådär jättelagom. Kia – the dog var strålande lycklig över all snö och har studsat runt överallt i stora glädjesprång. Otto – the cat däremot har inte vågat sig utanför dörren ännu… han har blivit en riktig soffpotatis han.

SamsungGalaxyS4-1024x576Ny telefon har jag skaffat mig också! Nu återvände jag till android-systemet igen för två år framåt genom att införskaffa mig en Samsung Galaxy S4 med 4G+. 4G är det ju lite klent med just här i vackra Metbäcken, men kan ju vara bra att ha på andra ställen *S*.
Är än så länge helnöjd med denna telefon så jag hoppas vi får två bra år tillsammans!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Väder och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

1 svar på Ny spis, nysnö och ny telefon

Kommentarer inaktiverade.