… och DÄR fick vi vatten i kranarna igen!

Idag har VVS-killarna varit här och gjort det ”sista rycket” med dragning av rör och inkoppling av pumpen i borrhålet och NU HAR VI VATTEN I KRANARNA IGEN!!! 😀

Och vilken skillnad på vattentrycket! Jisses Amalia!
Älskling frågade en av VVS-killarna om vad de trodde att vi hade haft för tryck på vattnet innan, och han sade att det inte ens kan ha varit ett halvkilos tryck. Vet inte exakta trycket nu, men nog är det ett par kilo iaf och det är skillnad som natt o dag.

Collage badrumsförvandlingen nov-dec 2013Nu är det bara resten kvar – bården högst upp på våtrumsväggarna ska upp, duschdörrarna i glas ska upp, nytt skåp ovan handfatet ska upp, ytterligare skåp och hyllor ska upp, tvättmaskin och elelement ska tillbaka och kopplas in och så alla lister – men det får bli efter jul när mattläggare, elektriker och snickarna från PEAB kommer tillbaka och slutför det hela. Huvudsaken är ändå att vi har vatten igen!

Lite glädje iaf mitt i allt det jobbiga.

Det här inlägget postades i Gårdsstök. Bokmärk permalänken.