Förkylningssväng nr ?, skallebank och Lucia

Jodå, nu tar vi en sväng till med denna förkylning! Har varit mer eller mindre förkyld ända sedan slutet av september och det verkar inte vilja ge sig… men det som inte dödar det härdar sägs det väl.

Skallebank har jag också, men just nu verkar det mestadels komma från bulan i mitt huvud som jag fick på jobbet igår. Jag fick en stor pumptermos i skallen och det kändes kan jag säga! Men det känns ännu mer idag. AJ!

Och ja – skallen höll (tror jag, inget som läcker ut iaf) men pumptermosen gick i kras!

Och nej – fråga mig inte vad vi gör på vårt jobb… 😉 vi tycker kanske bara det är kul att kasta pumptermosar på varann…

luciatåg blandatIdag är det också fredagen den 13 december och det innebär Lucia. Har redan hört ett antal luciasånger på radion, och antar att det kommer att synas ett och annat luciatåg på tv också. Hade egentligen tänkt ta mig i kragen och följa med svärmor till luciafirandet på dagis här i byn för att kika på lillpiga med kamrater, men jag orkade bara inte.
Lussebullar blir det senare idag, dock färdigköpta fabriksbakade sådan då jag ”bakstrejkar”. Blir bara vansinnig om jag ska försöka baka utan vatten och med en spis som inte gör som jag vill…

Trevlig Lucia på er!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.