Shoppa?

Japp, i helgen blir det nog en tur till varuhuset vi alla hyser mer eller mindre ”hatkärlek” till – nämligen IKEA! =) Vi ska köpa oss lite ny badrumsinredning är det tänkt!

IDO duschhörnEn liten tur till Stuvbutiken  blir det också för att inhandla duschväggar till badrummet. Ska bli skönt att slippa det där klistriga draperiet som gärna smetar sig mot en när man duschar!

Där på Stuvbutiken ska vi också passa på att kika på olika våtrumsmattor till golv och vägg i badrummet. Jag har en vision om ett mörkt golv som ser ut som sten eller trä, men vet inte vad vi ska för färg på väggarna än…
 

Forbo Onyx New York, MineralHar iofs sett en våtrumsmatta för vägg som jag tycker är väldigt fin, men frågan är om det kanske blir alldeles för mörkt med både mörkt golv och vägg i vårt avlånga badrum??!!?

Sånt där är så svårt när man ska stå och kika på små provbitar och försöka tänka sig hur det ska se ut på flera kvadratmeter vägg och golv i kombination med tänkt inredning!

 

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.

1 svar på Shoppa?

Kommentarer inaktiverade.