Lite bloggvila blev det…

Jag har tagit mig några dagars bloggvila som ni kanske redan märkt! *S*

Händer inte så mycket just för stunden här… älskling bär hem disk- & ”dusch”vatten i dunkar, vi hämtar dricksvatten hos svärmor och svärfar, hämtar vatten för att kunna spola i toaletten i regnvattentunnorna (tack för att det fortfarande regnar så pass mycket…), värmer vatten på spisen för att kunna diska o tvätta av oss, duschar ”på riktigt” ett par gånger i veckan hos svärmor och svärfar och lyssnar på ett stadigt hummande och brummande från torken som står i badrummet.

I morgon blir det en tork till här som ska humma och brumma – torkgubben hade så brått när han var här i torsdags så han ”glömde” att ställa en tork i kökshörnskåpet där också golvet är uppbrutet… men i morgon skulle han nog komma och åtgärda detta.

Vatten ja… det finns fortfarande 90 m nedanför oss, och inte blir det någon inkoppling av det heller förrän timmerstommen torkat upp tillräckligt så de kan bygga igen hålen de tagit upp. Då ska hela våtrumsgolvmattan rivas ut och så ska det bli ny sådan i badrummet. Troligen kostar vi på att göra både golv och väggar nya när vi ändå är i farten!
Kan ju vara gött att ”unna” oss något nytt och fräscht iaf i badrummet!
Att vi inte fixar till vattnet innan dess är för att det ju ska stå en hydrofor och dras helt nya vattenledningar via badrummet och ska vi då göra det innan våtrumsmattan byts – ja då måste det göras två gånger och vi får betala ungefär en sisådär 10 000 kr extra… Tycker det räcker med dryga 60 lakan för borrningen och så blir det väl en slant till för det extra med ny våtrumsyta också…

Har ingen som helst aning om hur lång tid själva torkningen kommer att ta – men skräckscenariot är upp till 8 veckor…. I så fall är det dryga 7 veckor kvar!

Då blir jag K N Ä P P om det blir så långvarigt!!! Gaaaaaahhhhhh!!!

Det här inlägget postades i Gårdsstök. Bokmärk permalänken.