10 månader

Just vid den här tidpunkten för 10 månader sedan låg jag på förlossningen och hade fött fram vår änglason… Tänk att det redan gått så lång tid!!!

Bara två ynka månader kvar tills det är Johns 1-årsdag den 30 december och jag fasar redan för den dagen. Inte har jag lust att fira vare sig jul eller nyår heller längre… men man får väl klistra på leendet när det är dags och försöka ta sig igenom helgerna när de väl kommer.

Nu till allhelgonahelgen har vi blivit inbjudna till minnesgudstjänsten här i Östmarks kyrka där hans namn ska läsas upp samtidigt som ett ljus tänds för honom. Svärmor är snäll och följer med mig dit eftersom älskling inte gärna vill gå till kyrkan.
Det var iaf väldigt snällt av kyrkogårdsmästaren att bjuda in oss eftersom vi inte är medlemmar av kyrkan någon av oss och även fastän det troligen blir jobbigt så tror jag att även detta blir ett fint minne!
407649_10152171495345147_914902685_n

Det här inlägget postades i Sorg, Vår änglapôjk John. Bokmärk permalänken.

1 svar på 10 månader

Kommentarer inaktiverade.