90 m borrhål

Det blev ett djup av 90 m i vårt borrhål och där var det ett mycket bra flöde på vattnet sade brunnsborrarna =)!

Nu får vi ändå vänta ett tag till på att få vattnet inkopplat eftersom snickarna (som ska riva upp väggen mellan badrum och kök och även golvet i badrummet) kommer först onsdag nästa vecka… Är ju ingen större idé att ställa hydroforen på plats och dra alla ledningar innan vi vet hur det ser ut där den tidigare vattenläckan rumsterat om, så vi får ”snällt” vänta ett tag till på friskt, flödande vatten i kranarna *suckar*.

Kan någon ge mig en resa långt härifrån i ett par veckor framåt – till något ställe där man kan skita, duscha, tvätta, och dricka vatten utan att behöva kånka på dessa vattendunkar och vattenflaskor som vi får hämta på annat håll och har gjort ett tag nu, tack!!! Det gör absolut inget om det är något varmt och trevligt ställe också ;)…

Det här inlägget postades i Gårdsstök. Bokmärk permalänken.

2 svar på 90 m borrhål

Kommentarer inaktiverade.