Slutet är nära nu…

Ja, slutet av semestern alltså! *S* Fast jag har redan brutit semestern för jag har jobbat måndag-tisdag denna veckan. Det var ändå helt okej tyckte jag. Skönt att komma tillbaka till rutiner och så.
Men jag tror att mannen i mitt liv har lite ågren över att det är dags att börja jobba igen på måndag…

Själv så ska jag ha några dagars semester igen i senare delen av september och då ska jag försöka ta mig ner till stora staden Stockholm för att träffa Dagens Eko och även en ”nyfunnen” väninna som delar samma öde som mig själv. Från Dagens Eko ska det även komma en beställning på plastpåsar, bakformar och sånt som jag ska inhandla hos en särskilt bra påsförsäljare på mârten i Torsby innan jag åker ner och hälsar på.

Nä, slut på ”rasten” – nu ska det fortsättas här hemma. Passar t ex på att baka lite nu när det blev en mulen o sval dag med regnet hängande i luften. Något som varit VÄLDIGT ovanligt denna otroligt soliga o varma sommar… Det är riktigt skönt med bara +14 idag faktiskt! Annars har vi varenda dag haft +20 och över, ja t o m riktigt många dagar med närmare +30. Men jag klagar inte!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.

2 svar på Slutet är nära nu…

Kommentarer inaktiverade.