Semester!

semesterfötterJobbade måndag och tisdag denna veckan och sedan fick även jag SEMESTER!!!
Älskling jobbar dock till på fredag, men sedan är också han semesterledig.
Jag har tre veckor efter denna och han har fyra. Fast jag jobbar ju ”bara” mån-tis under hans sista vecka så det blir nästan en fjärde vecka för mig med.

Kikar man på prognoserna för de kommande dagarna så ser det helt otroligt underbart ut!

☼ Idag torsdag +21 och sol
☼ fredag +25 och sol
☼ lördag +24 och sol
☼ söndag +20 och sol
☼ måndag +21 och sol
☼ tisdag +23 och sol
☼ onsdag +19 och sol

Nästan lite tjatigt va’? Men ack så ljuvligt för min onda kropp och onda leder! Sedan kan ju mycket ändra sig längs vägen såklart när man har med meteorologi och prognoser att göra…

Måtte prognosen stämma för måndagen iaf. Då ska vi gravsätta Johns urna och det kanske gör det hela lite, lite lättare om det är fint väder och så grönt och vackert som jag önskat att det ska vara just då.
Usch… det är en dag jag är väldigt kluven till =/. Jag fasar för den samtidigt som jag tycker det ska bli skönt att ha det gjort. Men även om det förmodligen kommer att vara otroligt känslosamt och många tårar just då, så tror jag ändå att det kommer att kännas bättre när det väl är avklarat. Då har vi fått ett litet avslut på nästan 7 månaders mörker sedan den där dagen den 17 december 2012 när allt rämnade

Det här inlägget postades i Sorg, Väder. Bokmärk permalänken.