Och så är det söndag, igen…

Uj, vad tiden går fort! Dagarna och veckorna bara rusar fram tycker jag, och vi är redan i mitten av juni… Snart semester, och jag hoppas att sommaren fortsätter så fint som den har börjat. Mycket sol, några regniga dagar då och då och hyffsade temperaturer.

Roger och jag fortsätter att ta en dag i taget här, och det går rätt så bra iaf. Visst, det är fortfarande dagar när jag är väldigt ledsen och nedstämd, men jag tycker nog att livet återfått lite av sin glans ändå. Som den obotliga optimist jag är/försöker vara så strävar jag hela tiden efter att se bra saker bland de dåliga.

Men det gör fortfarande så ont när söndagseftermiddagarna kommer… =/
I am a mother... my child lives in heaven

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Sorg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Och så är det söndag, igen…

Kommentarer inaktiverade.