Dagarna bara går och går…

… och snart är maj månad över också. När jag var hos kuratorn i onsdags igen så pratade vi just om detta med tid och hur fort allting går, vare sig man vill det eller inte. Jag är själv förvånad att veckorna har rusat på som de har gjort efter att John kom till oss. Man tycker ju att tiden borde stå stilla, men det har den verkligen inte gjort!

Var till läkaren i onsdags också för att se om kroppen skött sig som den ska, men det fanns rester kvar och jag tog därför ett par Cytotec i torsdags för att få ut det sista. Särskilt viktigt eftersom jag återigen hade tecken på infektion därinne… Men jag fick en stark antibiotikakur också och hoppas att den motar bort alla otäcka bacillusker som ev. tänkt krångla till det ännu mer. Som läkaren sa – ”ja vi vill ju vara rädd om dina äggstockar och allt tills vi kommit i mål”…

Idag står det iaf gräsklippning på agendan här hemma i Lellstuga. De senaste dagarnas regnande varvat med solsken o värme har verkligen satt fart på gräsproduktionen!!!
Men först ska jag glasera en långpannekaka som jag snodde ihop lite kvickt när jag insåg att det inte finns något gott lördagsfika i frysen.

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Gårdsstök. Bokmärk permalänken.