Hemmadag

Det blev en oväntad hemmadag idag. Väckaren ringde kl 6 i morse för att vi skulle upp och ge oss iväg till Karlstad för att se på första deltävlingen i Götalandscupen i rallycross, men det var en mycket förkyld och klen älskling som kom nerför trappen och satte sig vid frukostbordet, så vi fick bli hemmavid istället.

Har iaf varit en strålande vacker dag med +25 grader, sol, stackmoln och t o m lite åskmuller på eftermiddagen. Nu är klockan snart 21 och det är fortfarande +21 grader ute. Så jäkla gôtt alltså!!!

Får hoppas hjärtat ♥ är piggare i morgon iaf så att vi kan hitta på någonting att göra då istället. Vädret ska bli hyffsat i morgon med tror jag, så det hade ju varit skoj att kanske åka iväg någonstans och kika.
Själv så mår jag väl lite ”sisådär”. Har rätt ont i magen men det är hanterbart med några Panodil och Diklofenak. Annars så verkar kroppen sköta allt rätt så bra, eller vad man nu ska säga. Men känner mig lite nere, så det vore nog bra att få komma iväg och hitta på något så man får annat att tänka på… Vi får se vad det blir av morgondagen!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.