Är det sommar nu??!!?

Ja iaf kan man tro det när man ser på termometern! Idag har det varit +23 fastän det varit rätt mulet väder. Nu är klockan snart 22 och det är fortfarande +18,5 och en varm vind.
Sade till älskling förut idag att ”tänk om det kunde vara såhär resten av sommaren”…
Har premiärklippt gräsmattan idag också, och det gick väl bra. Var lika jobbigt som vanligt och tog sina timmar men det är ju nyttig motion.

För övrigt så har kroppen till slut äntligen fattat att lilla pyret inte lever längre och det hela har ”kört igång på riktigt” idag på egen hand utan att jag behövde ta till medicinerna jag fick med mig i måndags. Annars var planen att dessa skulle tas nu på söndag, men nu verkar jag slippa det. Hoppas bara att allt kommer ut som det ska, men ska ju tillbaka på onsdag på koll igen.
Känns lite sorgset såklart =/. Blir ju så definitivt när man väl börjar blöda ut allt, men jag är iaf glad över att kroppen till sist verkar klara av att göra vad den ska på egen hand.

Nu är det dags för en välbehövlig dusch och sedan blir det sängen, tidig morgon i morgon då det vankas en dag i rallycrossens tecken! Får väl se hur sömnen blir med tanke på smärtorna i magen, men jag har laddat med lite smärtstillande…

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Gårdsstök. Bokmärk permalänken.

1 svar på Är det sommar nu??!!?

Kommentarer inaktiverade.