Det gick inte…

… den här gången heller… *suckar djupt* Varför ska inte vi få lyckas någon enda jävla gång???

Tyvärr så fattar min kropp inte riktigt att det faktiskt är över och sköter inte allt på egen hand, så nu blir det till att ta hjälp av mediciner och så blir det koll på sjukhuset igen om 9 dagar.
Det vi ändå tröstar oss med mitt i all sorgsenhet är att det förmodligen var något allvarligt fel på även detta lilla pyre och att det därför avstannade redan i vecka 6. Bättre det istället för att det går som det gjorde förra gången… men ändå så otroligt jobbigt.

Roligare besked hade man ju kunnat få på sin födelsedag – men det är tydligt att man inte kan få allt! Är iaf otroligt glad och lycklig över (mitt i all olycka och allt jobbigt vi går/har gått igenom) att älskling och jag har vår starka kärlek till varann!

 

Det här inlägget postades i Graviditet nr 2, Sorg. Bokmärk permalänken.

10 svar på Det gick inte…

Kommentarer inaktiverade.