Äntligen lite vår! =)

Idag har vädret varit helt underbart! Massor med solsken och en vind som torkade tvätten på nolltid.

Ha en toppendag!Vi klev upp redan kl 7 i morse och har därmed hunnit med massor. Älskling har lackat baklucka och dörrar till rc-bilen idag, och det var perfekt väder även för detta. Lite annat bilfix har det blivit också.
Själv så har jag plockat upp 7-8 kg hundbajs som vår Kia – the dog har mökat ur sig i vinter här på gården! *S* Alltid lika kul syssla varje vår, men det var perfekt att göra det i morse medans frosten låg kvar. Har också planterat några billiga penséer som jag köpte igår när vi var i Torsby. Lär väl få täcka över de stackarna i natt eftersom det vankas frost igen.

Vi har även fått fram lilla utemöbeln och provsuttit/fikat in den. Då blev vi inspirerade till att bygga ett trädäck som uteplats istället för att sitta och balansera på den ojämna marken vi har här på gården. Älskling har ritat en snabb skiss och så räknade vi ut åtgång. Får väl kolla pris till veckan och se vad det går loss på. Borde inte bli så dyrt då det inte blir så stort. Men vore toppen om vi fick till något sånt så att vi även kan köpa en lite större möbel (bord + stolar) så man kan sitta ute och äta och må gott.

JA, vi räknar med en solig och varm sommar såklart!!!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Gårdsstök. Bokmärk permalänken.