Blåsväder, Relacom och kyrkogårdsbesök

Jädrar vad det blåser ute idag! Perfekt torkväder eftersom även solen skiner, så jag sitter här nu och väntar på att maskin nr två ska bli klar så att jag får gå ut och hänga även den.

Har även haft Relacom på besök idag då jag i lördags gjorde en felanmälan till Telia ang. vårt internet som då helt slutat fungera, men som sedan hoppade igång igen. Efter det så har det fungerat då och då.
Det var fel ute på gården och det är troligen tjälen som orsakat felet så nu har Relacom lokaliserat den felande kabeln och grävt upp (eller rättare sagt försökt gräva, men tjälen och en stor sten satte P). Reparatören slet (!) av kabeln och har nu gjort ett provisorium åt oss så att nätet fungerar igen. De ska återkomma om några dagar för att se om tjälen tinat och åtgärda det på riktigt då.

Älskling och jag har även hunnit vara på kyrkogården och valt ut en gravplats… Det är så makabert att gå där och se ut en plats där även vi ska ligga så småningom, men nu är det gjort iaf! Jobbigt att göra, men det känns skönt att vi kommit en bit till på väg med detta.
Nu ska jag bara ta kontakt med pastorsexpeditionen och bestämma hur vi ska gå tillväga med resten av gravsättningen. Sedan ska kuratorn kontaktas och så skickar hon iväg papperen inför Johns kremering…

Men det känns bra att snart ha detta avklarat nu när vi (förhoppningsvis) har ett litet syskon i magen! Har fått tid för VUL den 2 maj och då får vi veta om fröet lever och mår bra.
Bara två veckor kvar faktiskt…

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Graviditet nr 2, Sorg. Bokmärk permalänken.