Söndag igen då

Söndag hela dagen lång, och solen skiner från en klarblå himmel. Bättre det än mulet och snöbyar som vi fick igår em. Verkar bli en seeeeg vinter den här gången… fast rätt som det är så smäller det väl till och blir tokvarmt bara sådär! Hade inte varit helt fel för jag är less på att se snö och is nu.

Collage minnesgåva från syster 2013 04 05Annars så är söndagar inga roliga dagar längre. Varje söndag blir jag påmind om det vi gick igenom sista söndagen 2012…
Tänk att det redan har gått 14 veckor sedan John  kom stilla till oss. Tiden går så fort. Idag skulle det ha varit 5 veckor kvar till BF…

Vi fick förresten ett litet paket från min syster i fredags och i detta låg en så otroligt vacker överraskning från henne och pojkarna!

Vi blev jätteglada för den!!! =D Stort TACK än en gång sôstra mi!

Annars så lunkar det väl på här. Ruvningen är inne på dag 10 idag och jag känner inget särskilt alls. Lite trött, lite halvkass aptit, blir lätt yr. Molvärken finns där, men om det är endometriosen eller något annat – det vette fanken!
Vet inte vad jag ska tro, så bäst är att inte tänka på det alls! Ingen idé att hetsa upp sig eller oroa sig i onödan liksom.
Om en vecka vet vi…

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, IVF. Bokmärk permalänken.

3 svar på Söndag igen då

Kommentarer inaktiverade.