Bubblorna är räknade och mätta

bubblor i magenVar iväg idag på räkning och mätning och det finns iaf minst 9 st bebisbubblor. De är i lite varierande storlek så jag ska fortsätta med sprutorna två kvällar till så att de växer på sig lite till. Det är iaf ungefär samma resultat som jag brukar ha vid den här tidpunkten i behandlingen, så på tisdag är det dags att skörda!
Får hålla tummen för att det finns ägg i dem också – det är ju tyvärr något man inte vet förrän blåsorna töms.

Men tänker positivt och hoppas på det bästa!
Det var lite svårt att göra mätning o räkning men det är ju som nya läkaren sa ”det är lite svårt att se bra i/på dig då det är lite rörigt där inne…”. Det är nackdelen med att ha endometrios, cystor och sammanväxningar i en salig röra =/.

Det här inlägget postades i IVF. Bokmärk permalänken.

5 svar på Bubblorna är räknade och mätta

Kommentarer inaktiverade.