7 veckor

… idag sedan jag födde vår lille änglapôjk John

7 veckor sedan vi blev föräldrar – änglaföräldrar. Det är något jag är väldigt stolt över samtidigt som det är så förbaskat sorgligt.
Jag är med i en gemenskap i ett av våra sociala medier där vi är många änglaföräldrar, och tyvärr så fylls gruppen på med nya medlemmar… Vi änglaföräldrar finns överallt. Tyvärr.

*suck* Känns ibland nästan som en hel evighet sedan, och ibland som om det var igår. Det gör fortfarande väldigt, väldigt ont, men jag börjar ändå så smått att kunna se liiiite ljusare på tillvaron – ja i alla fall då och då.

Ska se om älskling kan hjälpa mig i morgon med att få upp några hyllor och en ljuslykta på väggen i vardagsrummet. Själv har jag så ont i mina händer/fingrar just nu så att spika o skruva är inte att tänka på tror jag.
Det blir vår egna lilla minnesplats här hemma med några foton, hand- & fotavtrycken och lite annat smått o gott med tiden.

Det här inlägget postades i Sorg, Vår änglapôjk John. Bokmärk permalänken.

1 svar på 7 veckor

Kommentarer inaktiverade.