Dagarna går

… och det är som förut, alltså en berg-o-dalbana av sorg. Ena dagen lite upp och andra dagen lite ner eller kanske man ska säga ett steg framåt och två tillbaka.
Nu är förresten ♥ älskling ♥ också sjukskriven i sviterna efter allt det här jobbiga vi gått igenom senaste tiden… =/

Har inte hört något från kliniken än trots att kuratorn skulle ”pusha” lite genom att lägga en lapp till dem i torsdags när jag pratade med henne. Kan iofs ha varit de som ringde i fredags em, men då hann jag inte svara och såg bara att det var hemligt nr.
Idag hade de ingen telefontid så jag får lyfta luren i morgon istället och slå en pling till dem och höra hur vi går vidare. Nu har ju kroppen kommit igång ordentligt med allt vad det innebär 😉 så nu vill vi upp på banan igen och försöka på nytt!

Vi har dock en tung bit kvar och det är själva omhändertagandet av John som vi måste börja ta tag i rätt snart. Det kommer troligen att sakta men säkert kännas bättre när den jobbiga biten är avklarad. Kuratorn får hjälpa oss lite med detta. Hon är tillbaka i tjänst nästa vecka igen och då får vi nog ta ”tjuren vid hornen” och börja reda i det.
De som gått igenom samma sak säger att det är väldigt tungt att gå igenom även detta steg men att det ofta börjar lätta lite ett tag efter att det är gjort eftersom man då har gjort ett slags ”delavslut” och får lättare att se framåt.

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Sorg. Bokmärk permalänken.

1 svar på Dagarna går

Kommentarer inaktiverade.