Eldar, och eldar…

Inte mycket annat att göra en sån här kall dag… Gäller att hålla fyr i vedspisen när det är enda uppvärmningen här i Lellstuga. Önskar att det hade varit vattenburet system bara… men man kan inte få allt här i världen!

De små pippifåglarna har det inte lätt i kylan idag. De är uppburrade och äter för fullt ute vid fågelträdet. De har fått talgbollar, späck, nötter och egen solros-/hampfröblandning att smaska på. Har även konstaterat att vi har på tok för litet fågelhus, för jag har fått fylla på det två ggr idag! Måste finna ett större ett så det räcker minst ett dygn innan man behöver fylla på!

Älskling har iaf åkt till jobbet idag igen efter att ha varit hemma hela förra veckan. Han är mycket piggare nu, och jag hoppas att han får hålla sig frisk resten av vintern nu då med tanke på kommande Öppet Spår i februari.
Nu får det bli viloläge i soffan igen här känner jag. Magen drar ihop sig igen nu…
Ha dä’!

 

Det här inlägget postades i Dagligt klotter. Bokmärk permalänken.