I väntans tider

Ja efter att ha släppt nyheten ”officiellt” till våra närmaste, och på fejan, så är det väl bäst att det får komma ut här med – jag och älskling ska ju nämligen bli föräldrar i maj nästa år! 😀 Ja ”bönan” är beräknad att komma ut dagen innan min egen födelsedag – men det kan ju bli antingen före eller efter.

Det är en av oss båda efterlängtad liten böna som finns i min mage, och det har inte varit någon lätt sak att komma hit där vi är nu – men nu tar vi en dag i taget och gör det bästa vi kan av detta! Det är allt tur att läkarvetenskapen kunnat hjälpa oss på traven och nu håller vi tummen för att det hela går vägen, hela vägen! Jag är nu iaf i vecka 15, eller v14+0, om man föredrar att räkna så. Vi har fått se vår lilla böna flera gånger och det är lika magiskt varje gång…!

Har sluppit sånt där med illamående o kräkningar, men istället så har jag väldigt ont i magen hela tiden och har problem med blödningar (vilket iofs är väldigt vanligt för många) så jag är nu hemma och är sjukskriven några veckor framåt då även väldigt liten ansträngning för med sig att jag börjar småblöda igen… *suckar*. Det räcker med att vara uppe och röra lite på mig här hemma o ute, att bädda rent i sängen, att åka en sväng i bilen på lite ojämn väg osv för att det ska bli så… Töligt som f-n!
Så nu väntar jag bara på att få komma till spec.mvc och få deras bedömning av läget. Hoppas att de hör av sig snart – för mitt i all lycka så finns det hela tiden ett styng av oro… =/

Ha dä’!

Det här inlägget postades i Graviditeten. Bokmärk permalänken.