Usch…

… vad jag är dålig på att skriva här nu! =/ Känns inte som tiden räcker till för allt man vill göra alla gånger + att orken tryter rätt ofta nu då jag har mer ont än jag haft på länge. Men, men – man får väl bita ihop och göra så gott man kan!

Den här helgen går i rabarberns tecken iaf. Var hem till chefen i fredags och norpade några kilo rabarber som vi nu mumsar på morgon, middag och kväll. *S* Har gjort rabarberkräm, rabarberpaj och rabarberdricka + att jag har fryst in ett par kilo rabarber också, tärnat och klart att göra något gott av senare. Men så länge jag har möjlighet så kommer jag att använda mig av färsk rabarber!

Helgen i övrigt har varit lugn. Älskling är ute i garaget hela dagarna och rostfixar rc-bilen och jag pysslar på här på gården. Satte nya blommor igår, och rensade stenpartiet från lite ogräs. Idag ska jag se om jag kan ta ett nappatag med bron där det behöver rensas upp och snyggas te – men får se vad orken säger om det. *suckar*

Igår fyllde förresten Otto – the cat år också! Han blev 2 år och dagen tillbringade han sovandes i vår säng (efter en festnatt med kattpolarna lr…).

Först framåt kvällningen vaknade han te och fick då sin lilla present – en burk med lyxig kattmat, Sheba tonfiskfiléer. Det gillades skarpt kan jag säga!!! 🙂

Nä, nu ska jag kila ut igen här innan det blir regn!
Ha dä’!

Det här inlägget postades i Dagligt klotter, Djuren. Bokmärk permalänken.